Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не надто часто, проте все ж ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Зовсім недавно стало відомо, що знаменитість зі своєю дружиною лілією і п'ятирічним сином Леоном вирушили на зимові канікули. І для цього вони вибрали не Мальдіви і не Балі, а Сполучені Штати Америки — Майамі, Флорида.

Зараз він опублікував новий знімок, на якому відображені всі і сфера NASA — вони побували на території центру для відвідувачів Космічного центру Кеннеді. Там надані безліч експонатів, експозицій, Історичний кораблів і пам'ятних речей.

"Місце сили, відкриттів і майбутнього... Пізніше - докладніше. А поки - в сторіз, летимо далі.... ❤️ @liliya_yama", - написав Влад Яма у підписі до фотографії.

Влад Яма, скріншот: Instagram
Влад Яма, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я прям заздрю", "Раджу відвідати також Нейплс, Форт Маєрс і Сарасоту😉", "Ага, замерзли, у нас холодно 🥶, сьогодні вранці машина льодом покрилася 😳!!! Саме час відвідати місцеві визначні пам'ятки😊!!!", "Круто", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Влад Яма)
Коментарі, скріншот: Instagram (Влад Яма)

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною показали, як "вибивають" негатив: "Дуже важко"

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма приголомшив дивними розвагами на відпочинку: "Годування мертвими курчатами"

Знай.ua писав, красуня-дружина Влада Ями підкорила спокусливою фігурою серед пальм: "Жаришка"