Внучка екс-президента України Віктора Ющенка Домініка, який був при владі з січня 2005 по лютий 2010 рр., не так давно відзначила 19-річчя. Домініка з примхливого підлітка перетворилася на справжню леді.

Дівчина є не сильно популярною блогеркою на просторах соціальної мережі Instagram, де за її життям стежать понад 13 тисяч осіб. А зараз вона поділилася цікавою новиною - вона стала учасницею нового сезону проекту"Голос Країни".

"Друзі, дивіться мій виступ на каналі 1+1 шоу "Голос Країни" цієї неділі о 21:00 чекаю вашої підтримки !🤍 @goloskrainy_official , @1plus1_ua #голоскраїни #голоскраїни11 #голосперезагрузка #thevoice", — написала вона у підписі до публікації.

На знімках вона постала в брюках, білій сорочці і в рожевому освітленні перед фірмовим значком "Голосу" - рукою з мікрофоном.

Домініка Ющенко, скріншот: Instagram
Домініка Ющенко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ваааау!!!!😍 😍 🤩", "Малятко 😍 пишаюся!!!)))) Дуже чекаю ❤️", "Мати!! Буду чекати!! Ти моя розумниця !! Пишаюся !!♥️♥️", "😍😍😍 Пишаюся🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", "Яка ти розумничка😍 😍 😍", "Та лааааадно!!!😍 красуня!❤ ️", "Розумничка!😍😍😍"— - написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Домініка Ющенко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Домініка Ющенко)

Виступить вона перед зірковими суддями проекту - Дмитро Монатік, Олегом Винником, Надією Дорофеєвої і Тіною Кароль. Всі вони спочатку будуть повернені до неї спиною і якщо кому-небудь з них сподобається виступ дівчини - натисне кнопка і крісло обернеться.

Нагадаємо, 19-річна внучка Ющенка погладила пушок між ніг. Домініка показала повсякденні розваги.

Як повідомляв "Знай.ua", 19-річна внучка Ющенка показала себе обрізану: "Мамина Ляля"

Знай.ua писав, красуня-внучка Ющенка видала всі свої секрети незнайомцям в Інтернеті