Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де за її життям стежать понад 30 тисяч осіб, з якими вона частенько ділиться будь-якими фотографіями і відео.

Зовсім недавно дівчина закрила свій аккаунт і поділилася в Stories скріншотом з програми F3, в якому будь-який користувач може задати анонімне питання тій чи іншій людині, за чиїм посиланням він перейшов. На тлі ж вона відобразила себе.

"Улюблена рубрика просто в студію. Мені так подобається, що ви витрачаєте свій час, щоб написати мені хейт анонімно, чому в обличчя ніхто не може сказати?💩", — написала в публікації Наташа Горова.

Наташа Горова, скріншот: Instagram Stories
Наташа Горова, скріншот: Instagram Stories

Більшість же анонімних повідомлень на її адресу написані її "хейтерами" — людьми, для яких головним життєвим відчуттям є, як мінімум, неприязнь, а як максимум, ненависть.

"Розуму вистачило тільки аккаунт приховати, а порозумнішати немає, ахахахахаха", "Ахахахахаха, ну ти і лохушка нікому не потрібна", "Яка твоя улюблена іграшка?", "Пхпхпхпхпхпхп і чим тобі закритий аккаунт від хейтерів допоможе", "Найстрашніше фото в твоєму телефоні", "Що робиш?", — написали вони анонімно в додатку F3.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, приймальня дочка Потапа в бікіні зізналася, що робить потай від усіх: "У них є сюжет"

Як повідомляв "Знай.ua", приймальня дочка Потапа прокотилася на велосипеді в сміливому вбранні: "Як же приємно"

Знай.ua писав, Каменських потрібно нервувати: прийомна дочка Потапа роздяглася і показала справжню пристрасть