Ані Лорак заностальгувала за Бадоєвим і відзначила "ювілей" улюбленого кліпу голою, обмотавшись ковдрою

Популярна в Росії співачка українського походження Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в РФ, зібрала на своїй сторінці в Instagram майже 7-мільйонну армію шанувальників, яких залюбки розважає новими постами.

Цього разу Кароліна поділилась спогадам про зйомки кліпу на пісню "Удержи мое сердце", режисером якого був Алан Бадоєв - український сценарист, кліпмейкер та телеведучий. До слова, текст і музику пісні написав Макс Барських.

Кароліна вирішила відзначити "ювілей" кліпу. За її словами саме сьогодні відео виповнилось 5 років.

Кліп "Удержи мое сердце" Ані Лорак зібрав близько 100 мільйонів переглядів на YouTube. Сам Кароліна називає його особливим.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сьогодні картині "Удержи мое сердце" виповнилося 5 років. У день зйомок ми, через 10 років, зустрілися з Аланом Бадоєвим, і в цьому творчому союзі народилася зворушлива любовна історія, яка вже зібрала близько 100 мільйонів переглядів на YouTube. Для мене це відео особливе. Макс Барських, спасибі за таку пісню ", - прокоментувала Ані Лорак.

Співачка поділилася кадрами з кліпу, на яких вона постала посеред вулиці, загорнутою у ковдру на голе тіло.

Ані Лорак, скрін з відео
Ані Лорак, скрін з відео

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Сам кліп набрав на YouTube 92 743 360 переглядів:

Нагадаємо, Кароліна анонсувала прем'єру нового кліпу

Як повідомляв портал Знай.ua, сумна Ані Лорак заговорила про особистий біль

Також Знай.ua писав, Ані Лорак показала 74-річну красуню-маму