Стюардеса розповіла, що станеться, якщо в літаку помре людина, а ви опинились поруч з нею, згідно з квитками.

Бортпровідниця Шина Марі у TikTok пояснила, що відбувається, якщо хтось вмирає в літаку, і пасажири можуть виявитися поруч з трупом. Про це пише The Sun.

За її словами, якщо в літаку немає вільного місця в іншій частині борта, це означає, що померлого пасажира не можна переміщати до приземлення літака.

"Якщо у когось до прикладу станеться серцевий напад і він помре, і ми нічого не можемо з цим вдіяти, ми просто будемо чекати, поки дістанемося до нашого кінцевого пункту призначення", - каже Шина Марі.

Вона підкреслила: "Ми залишимо це мертве тіло на місці".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Стюардеса Шина Марі пояснила в TikTok, що станеться, якщо в літаку помре  людина
Стюардеса Шина Марі пояснила в TikTok, що станеться, якщо в літаку помре людина

Водночас стюардеса зазначила, що якщо в літаку досить місця, наприклад, якщо весь задній ряд вільний, то тіло можна перемістити туди та "накрити ковдрою".

Після приземлення пасажирів випустять з літака до того, як медичні працівники піднімуться на борт для вилучення тіла.

Також зв'яжуться з членами сім'ї загиблого пасажира.

Користувачі TikTok прокоментували розповідь стюардеси.

"Якщо людина поруч зі мною в літаку помре і ви спробуєте залишити її біля мене, я буквально вистрибну з вікна";

"Просто знай, я сяду до когось на колінах, якщо місць більше немає", - пишуть фоловери.

Одна з користувачів на ім'я Сью Джекман розповіла, що сталося, коли її чоловік помер під час далекого рейсу Air New Zealand між Лос-Анджелесом і Оклендом.

"Ми летіли бізнес-класом, і він заснув на спальному сидінні і не прокинувся. Коли це сталося, бортпровідник відправилась за пасажиром, який був лікарем. Він провів звичайні тести на життєздатність і оголосив його померлим приблизно за чотири години до приземлення. Чоловік залишався на своєму місці, накритий ковдрою, до кінця шляху, а я лежала поруч з ним і тримала його, поки ми не приземлилися".

Для позначення померлих на борту є кодове ім'я "Джим Вілсон"

Ця назва походить від типу коробки, використовуваної для перевезення мертвих тіл. Її заповнювали льодом, щоб краще зберегти людські останки.

Це кодове слово дозволяє транспортним службам або похоронним службам повідомляти про померлого на борту, щоб ніхто не здогадався.

У авіакомпанії American Airlines навіть є спеціальна похоронна служба, яку вони називають службою American Airlines Jim Wilson.

Нагадаємо, стюардеса розкрила головні секрети авіаперельотів

Як повідомляв портал Знай.ua, українська стюардеса виконала гімн України під час польоту

Також Знай.ua писав, стюардеса назвала найогидніше місце на борту літака