Волочкова, фото: Instagram
Волочкова, фото: Instagram

Російська медіаперсона і колишня балерина, прима Большого театру Анастасія Волочкова регулярно стає об'єктом насмішок громадськості через свою ексцентричну поведінку (зокрема, треба відзначити її звичку сідати на шпагат в найнезвичніших місцях). Але не треба поспішати сміятися над жінкою — таку думку висувають прихильники псевдонаукової концепції соціоніки.

Таку думку висунула коуч і спеціаліст з соціоніки Олеся Миронова на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Як пояснює Миронова, Волочкова належить до типу "Наполеон" і має весь час знаходитися у центрі уваги. Але оскільки все дитинство і юність вона була зайнятою тяжкою працею в балеті, у неї не було часу на інтелектуальний розвиток, тому спроби звертати увагу стають настільки незграбними.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Тільки ледачий, напевно, не висміяв Анастасію Волочкову.

І дійсно, звичайній людині може здатися, що Волочкова постійно виставляє себе на посміховисько - то недоречний шпагат, то натяки на бурхливе особисте життя, то пісні, які складно слухати без посмішки.

<...>⠀

Соціотип Волочкової - Наполеон. Це соціотип демонстративний, тобто той, який отримує енергію, перебуваючи в центрі уваги. Тобто увага Насті необхідна, ось вона і отримує її як може, іноді безглуздими і кострубатими способами.

Але виникає питання, Наполеонів адже багато, чому ж сміємося ми тільки над Волочкової? Справа в тому, що яскравість проявів тих чи інших рис, властивих соціотипу залежить від ступеня інтелектуального розвитку людини.

Тобто чим вище інтелектуальний рівень людини з соціотипом - Наполеон, тим більше тонкими, витонченими і непомітними способами він отримує ту увагу, яку йому необхідно.

І відповідно, чим рівень інтелекту нижче - тим більше незграбно і незграбні способи залучення уваги - що ми і бачимо, дивлячись на шпагати Анастасії", — стверджує коуч з майже 200 тисячами підписників.

Соціоніка — досить популярна на пострадянському просторі типологія особистості, яка є майже (чи навіть абсолютно) невідомою на Заході і не визнаною наукою. Соціоніка не має достатньої емпіричної бази і послуговується суперечливими, а то й відверто хибними засновками, через що неодноразово критикувалася представниками.

Нагадаємо, спотворені ноги Волочкової викликали відразу у пасажирів літака

Також Знай.ua писав, Волочкова довела Instagram до істерики занадто відвертою сукнею