Український політик, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вислови співчуття у зв'язку з загибеллю у пожежі в Запоріжжі 26-річної лікарки Ольги Гливи і трьох пацієнтів інфекційної лікарні.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

"Ольга Глива. Лікар-реаніматолог у Запорізькій інфекційній лікарні. Загинула у пожежі, рятуючи пацієнтів. Всього 26 років було. Жити і жити. Жахлива трагедія. Вічна пам’ять їй і ще трьом загиблим. Мої співчуття рідним і близьким…" — написав Ляшко.

Нагадаємо, що пожежа в обласній лікарні сталася після спалаху медичного обладнання в реанімаційному відділенні. Окрім чотирьох загиблих, постраждали ще дві людини, яких наразі госпіталізовано.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Детальніше про лікарку розповіла завкафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

"Ольга Сергіївна Глива - червоний диплом медичного університету, закінчення інтернатури в 2020 році, лікар-реаніматолог, 26 років... <...> І загинула, намагаючись врятувати чиєсь життя, повернути дихання, інтубуючи хворого ...

Світла пам'ять доктор, світла пам'ять пацієнтам ... одужання постраждалим.

Змученому за цей рік персоналу бажаю не втрачати оптимізму, не падати духом, бути сильними і мудрими ... дай Боже вам всім пережити цю трагедію і зробити все для того, щоб вона не повторилася, а винні були покарані", — написала заслужена лікарка.

Нагадаємо, Харківська трагедія повторилася в Запоріжжі: згоріли четверо.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Харкові закрили шість "клонів" згорілого пансіонату: битком набиті людьми похилого віку

Також Знай.ua писав, У львівській лікарні двоє пацієнтів на ШВЛ померли через відключення світла: "Де були генератори?!"