Зеленський звернувся до українців російською після закону про мову

Президент України Володимир Зеленський у своєму Telegram-акаунті опублікував нове відеозвернення, яке "навмисно" записав російською мовою після запровадженого мовного закону. Він пояснив, що хоче, щоб його чітко почула та частина аудиторії, яка ставиться до української мови насторожено.

Вакцина від covid-19: Ляшко пояснив, кому вколють перші 117 тисяч доз

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко разом з медекспертом ЮНІСЕФ Катериною Булавіновою розповів про те, як Україна готується до вакцинації від коронавірусу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віктор Ляшко, фото: Facebook
Віктор Ляшко, фото: Facebook

В Україні запровадять електронну трудову книжку: як це вплине на пенсії

Верховна Рада України підтримала запровадження електронних трудових книжок, які дозволять автоматично нараховувати пенсії. Проте, від паперових трудових книжок відмовляться не одразу. Передбачається п'ятирічний перехідний період. Протягом цього часу можна використовувати і паперову, і електронну трудову.

Трудові книжки, скріншот: YouTube
Трудові книжки, скріншот: YouTube

Українці вимагають від Зеленського зробити аналізи для вагітних безкоштовними

До президента України Володимира Зеленського звернулись з петицією. Президента просять зробити безкоштовними медичні аналізи для вагітних.

вагітна п'є каву, фото з вільних джерел
вагітна п'є каву, фото з вільних джерел

Чого категорично не можна робити в ожеледицю і як правильно падати: корисні поради МВС

У Міністерстві внутрішніх справ України попередили про ожеледицю і дали корисні поради стосовно поведінки для пішоходів, які допоможуть уберегтися від травм.

Ожеледь в Україні, фото з відкритих джерел
Ожеледь в Україні, фото з відкритих джерел