Катя Осадча влаштувала Fashion Battle у новому відео для "Світського життя".

Новий сезон програми "Світське життя з Катериною Осадчою" розпочнеться уже цієї суботи, 7 лютого.

До старту нових випусків команда проєкту випустила іміджевий ролик з Катериною Осадчою в головній ролі. Локаціями для зйомок стали відомі київські споруди: Будинок з химерами, Палац Могильовцева, знаний як Шоколадний будиночок та п'ятизірковий готель Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Відео вийшло надзвичайно романтичним, у якому Осадча появилась у різних образах. Ведуча "вигуляла" в розкішних приміщеннях чотири сукні різних кольорів - білу, чорну, червону та золотисту. Ну і звичайно ж - капелюшки, які є невіддільною частиною іміджу Катерини Осадчої.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

На сторінці "світського життя" у Facebook поділились фото, на який ведуча постала в різних образах, та запропонували шанувальникам програми вибрати той, який сподобався найбільше.

А який образ найбільше сподобався вам?

Нагадаємо, Катя Осадча влаштувала зимову фотосесію у дворі будинку

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму

Також Знай.ua писав, Осадча з Горбуновим вжарили на кухні, аж зашкварчало