Популярний український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я – Микола Бортник), який нещодавно запустив власний бренд одягу Nick Vangard і презентував новий альбом "1990", досить часто радує мільйонну армію шанувальників свіжими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу артист розповів, що відправився в штат Флорида, США, де відвідав реабілітаційний центр дельфінів у відкритому океані. Макс опублікував красиві фотографії з ссавцями у воді.

"Я за те щоб заборонити міські дельфінарії, в яких ці милі та розумні створіння повільно гинуть. Ще до потрапляння в дельфінарій, при вилові, тварини переживають сильний стрес - розбивається зграя, об'єднана міцними сімейними зв'язками. Далі тварини повинні перенести процес транспортування. Шанси вижити при вилові та перевезенні - 50%.

На волі дельфіни можуть жити від 25 до 50 років, самці косаток близько 50-60 років, а самки до 80-90. У дельфінаріях косатки в середньому живуть до 10 років, а дельфіни в середньому 6 років. У дикій природі дельфін може пропливати близько 100 км., при цьому не відчуває втоми, робить це граючи, спілкуючись з іншими зі своєї зграї, полюючи. Чи можливо створити такі умови в неволі?" - написав Барських.

Нагадаємо, Макс Барських у леопардовому латексі став хітмейкером року: "Дуже несподівано". Артист поділився своїми планами на 2021 рік.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві після виступу співака Макса Барських можуть закрити популярний бар.

Також портал Знай.uа писав, що Макс Барських заліз у трусики до знаменитої діджейки: "Нас заборонили на YouTube". Співак опублікував у соцмережі пікантний кадр з кліпу "Хочу танцювати", на якому зображений зі знаменитою діджейкою Олімпією Білоус.