Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно ведуча програми "ТСН" опублікувала в соцмережі красиві кадри з останньої фотосесії.

Так, на зйомках телезірка постала відразу в декількох жіночних образах – в сірій асиметричній сукні зі штучної шкіри і пір'я, а потім в атласній сукні з мереживом в білизняному стилі.

"Ой, те пір’ячко...?!" - я спитала стилістів на зйомках, трохи скрививши обличчя. Мене складно назвати модницею, тому я не бачу те, що можуть наперед розгледіти в дивних нарядах професійні стилісти, поєднати їх з людиною і створити незвичний образ. Всю фотосесію ми робили в іншому наряді, що видно з backstage відео. Ну і "пір‘ячко" на кінець, коли майже розійшлися, "щоб не пропадало", - поділася Падалко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Марічка Падалко, фото з Instagram

"Дуже красиво ❤️❤️❤️ Ваш образ шалено вам личить)) Що значить працюють профі 🔥", "Яка ви чарівна 😍", "Ваааааууууу 🥰😍😍😍😍", - написали коментатори.

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині найкращу освіту безкоштовно: "Моїй старшій лише 12".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси" суворого карантину: "Батьки голосно чокаються".