Американська реперка, авторка пісень, телевізійна та інтернет зірка Белкаліс Марленіс Альманзар, відома під псевдо Cardi B, заспівала російською під пісню українського гурту.

Чотири роки тому, у листопаді 2016 року, коли Cardi B була лише на початку своєї кар'єри, в її Twitter з'явилося цікаве відео. Посеред кухні Cardi танцює під пісню "Французький поцілунок" української попгурту NIKITA та підспівує російською.

Сама Cardi прокоментувала відео так: "Трохи російського для вас, засранці".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про те, звідки у реперки така любов до російської мови, вона розповіла сама.

Річ у тому, що до того як спочатку прославитися в соцмережах, Cardi була стриптизеркою. В одному з інтерв'ю реперка розповіла, що познайомилась в стриптиз-барі, в якому почала танцювати, з багатьма російськими стриптизерками і їй було цікаве їхнє життя. Тому Cardi почала вчити російську, почала дізнаватися, яка у них музика, потрохи стала розуміти мову.

Однак, розмовляти російською, як видно з відео, в неї не дуже виходило.

А тепер архівне відео, на якому майбутня реп-зірка радісно співає пісню гурту Nikita несподівано знов "винирнуло" з небуття і його активно обговорюють в мережі.

Екссолістка гурту NIKITA Даша Астаф'єва також відреагувала на відео.

"Вдає, що знає слова пісні ", - обурилась співачка.

Нагадаємо, режисеркою нового кліпу Cardi B стала українка

Як повідомляв портал Знай.ua, сотні дівчат ефектно трясуть сідницями в новому кліпі Cardi B

Також Знай.ua писав, Cardi B і Megan Thee Stallion стали найкращими з піснею "WAP" у 2020 році