Дуетна пісня "WAP" виконавиць Cardi B (Карді Бі) і Megan Thee Stallion (Меган Ті) була названа кращою піснею цього року.

Такою вона стала за версією найавторитетніших музичних видань, серед яких "Rolling Stone", "Pitchfork", "NPR", "New York Times", "NME" і "Stereogum".

Читайте Знай в Google News!

При цьому раніше пісня займала перше місце в хіт-параді Billboard Hot 100, і як повідомлялося — фанати вимагали від Карді Бі видалити кадри з Кайлі Дженнер з нового кліпу, так як дівчину звинувачували в тому, що вона білошкіра і просто намагається стати більш популярною за рахунок афроамериканської культури.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Інші ж користувачі відзначають, що у пісні не було б такого успіху без участі Кайлі Дженнер в ньому. З моменту публікації кліпу (7 серпня), пісня зібрала понад 300 мільйонів прослуховувань за весь час і 93 млн в США за тиждень — це максимальний показник для будь-якої пісні за перший тиждень випуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, найпопулярніша в світі група BTS не піде в армію і збереже улюблений склад. Стало відомо, що уряд Південної Кореї прийняв проект закону, що дозволяє зіркам кей-попа отримувати відстрочку від служби в армії.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві забабахали квартиру в стилі Януковича: "Де золоті батони? Ну явно ж просяться"

Знай.ua писав, Лоліта змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна Діва під хор і струнні перепела непристойний хіт репера