Нещодавно у церкві Св. Костянтина та Олени в румунському місті Сучава стався трагічний інцидент – немовля не вижило після обряду хрещення.

Півторамісячна дитина відразу після того, як священик витягнув її з купелі опинився в реанімації. Про це повідомив місцевий портал Ziardesuceava.ro.

За попередньою версією, малюк наковтався води, через що у нього сталася зупинка серця. Лікарі, які прибули на виклик змогли реанімувати дитину, у вкрай важкому стані її госпіталізували.

Священик - ілюстративний матеріал, Український Простір Прикарпаття
Священик - ілюстративний матеріал, Український Простір Прикарпаття

"У дитини у віці шести тижнів сталася зупинка серця в церкві після обряду хрещення. Її реанімували лікарі. Малюка госпіталізували, він знаходиться у важкому стані в реанімації, інтубований і підключений до штучної вентиляції легенів", - заявив прес-секретар повітової лікарні Сучави Дан Теодорович 31 січня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Медики не змогли врятувати життя дитині, вона померла в ніч на 1 лютого.

Правоохоронні органи порушили кримінальну справу. Спочатку справу було порушено за статтею за умисне заподіяння шкоди здоров'ю, але після смерті малюка статтю перекваліфікували на вбивство.

Нагадаємо, у Воронежі в житловому комплексі "Зоряний" чоловік впав з вікна просто на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Хмельницькому пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана донька викликала швидку.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві чоловік випав з вікна п'ятого поверху, проте вижив завдяки допомозі правоохоронців.