Нещодавно в селі Чурапча (Якутія, Росія) через екстремальні морози собака потрапив у крижану пастку. Так, місцеві жителі 27 січня знайшли вуличного бідолаху, який вмерз у лід під будівлею лікарні та голосно скиглив.

Звичайно, люди не змогли залишитися байдужими і врятували песика, адже на вулиці було -54 градусів. Чоловіки насилу змогли визволити собачку з льоду. Тварину відразу помістили в тепле місце і нагодували.

Житель села Терентій Томський, який брав участь у рятувальній операції, розповів у соцмережі Instagram, що найсильніше постраждала одна передня лапа.

Дивно, але сильних обморожень собака не отримав. Ветеринари поставили уколи, дали антибіотики і перебинтували постраждалі місця. Господар врятованого собаки так і не з'явився. Тому малюка вирішила прихистити колега чоловіка, і тепер у нього є своя сім'я.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше львівські патрульні врятували переляканого малюка: "Скиглив на балконі".

Як повідомляв портал Знай.uа, у МВС розповіли, як допомогти тваринам пережити морози: топ-7 важливих порад.

Також портал Знай.uа писав, що у селищі Холодна Балка Одеської області чоловік побив граблями сусідського собаку, після чого люди помстилися за тварину і змусили шкуродера каятися на камеру.