Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона осіб.

Зовсім недавно виконавиці ділилася знімками, зробленими на вечірці на честь її минулого дня народження, який був ще 17 січня — їй виповнилося 37 років. Друзі Олі Полякової влаштували вечірку-сюрприз, так як співачка спочатку вважала, що поїхала виступати з концертом. На фотографіях були Астаф'єва, Кухар, Плакидюк та інші.

А зараз в Instagram Stories вона опублікувала всього лише одну фотографію, яка комусь може принести біль. Адже на знімку зображені кросівки (снікерси) будинку моди Balenciaga, заснованого іспанським дизайнером Крістобалем Баленсіагою моделі Track або Triple S.

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Дорогостоющая взуття вся забруднена в гної, швидше за все, виробленому козами, які знаходяться у неї на ділянці. При цьому Оля Полякова зовсім ніяк не прокоментувала цей знімок.

Нагадаємо, Полякова відвела 15-річну доньку на процедури для дорослих. Мабуть, Маша намагається брати приклад зі своєї зіркової мами і вже в такому молодому віці займається своїм зовнішнім виглядом.

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова показала, що у неї між ніг: "Це тільки початок"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Знай.ua писав, Полякова засвітила, що у неї під спідницею. До слова, на першому фото артистка позує в леопардовій сукні і чоботях на підборах. Полякова присідає в танці, демонструючи стрункі ноги.