У Бритнії власники пабів змушені утилізувати пиво - всього по країні знищать 50 мільйонів літрів цього напою.

У Великій Британії через жорсткий локдаун закрили паби по всій країні, це привело до того, що 50 мільйонів літрів пива виявились не спожитими. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

На страшні збитки поскаржилися власники закладів Британії. Адже зіпсуте пиво доведеться утилізувати, а це втрати на понад 300 млн фунтів стерлінгів.

Як відомо, у Великій Британії продовжують боротися з поширенням нових штамів коронавірусу, тому коли там знімуть обмеження – наразі невідомо.

Щоб стримати коронавірус в Англії планують відкрити так звані "ковідні" готелі, де уже з 15 лютого відбуватимуть 10-денний карантин всі, хто приїжджає з країн "червоної" зони. Людей тут годуватимуть тричі на день, а от вийти на прогулянку вони зможуть лише у супроводі охорони.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

При чому оплачувати перебування у такому "готелі" люди будуть самі - 80 фунтів стерлінгів за добу.

Нагадаємо, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Данії через мутований вірус Covid-19 довелося вбити кілька тисяч норок.

Також Знай.ua писав, Ляшко пояснив, кому вколють перші 117 тисяч доз вакцини