День народження відзначає молдавський співак, тренер вокального талант-шоу "Голос країни", улюбленець Тіни Кароль Дан Балан.

У суботу, 6 лютого засновник тріо O-Zone Дан Балан відзначає свій 42 день народження. Якщо врахувати знамениту фразу українського президента Володимира Зеленського, яка вже стала мемом: "Мені 42 роки, я ж не лох", - то Дан Балан може також тішитись.

Та насправді популярному, харизматичному і стильному молдовському артисту, композитору і продюсеру, якого знає весь світ, є чим гордитися у свої "не лохівські" 42.

У день народження до музиканта прикута особлива увага, він отримує на свою адресу багато приємних слів.

В честь дня народження Дана Балана пригадаймо найпопулярніші треки співака, які вже встигли полюбити шанувальники з України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За час тренерства на "Голосі країни" Дан Балан познайомився з багатьма талановитими співаками. Зокрема, він записав спільні пісні з переможницею 9 сезону – Оксаною Мухою та фіналісткою 10 сезону – Індірою Єдільбаєвою.Ну і звичайно ж, всі знають його спільну з Тіною Кароль композицію.

Представляємо вам яскраві кліпи на ці та інші пісні народного улюбленця Дана Балана.

Нагадаємо, Дан Балан заінтригував фанатів "весільним" піджаком

Як повідомляв портал Знай.ua, Дан Балан ніжно привітав Тіну Кароль з днем народження

Також Знай.ua писав, Дан Балан і Тіна Кароль знову подарували фанатам порцію "солодкого"