Депутат Держдуми РФ і колишній прокурор Криму Наталія Поклонська поскаржилася в соцмережах на неприйнятну поведінку українських політиків.

Депутат в обуренні від поведінки українців

Детальніше про це чиновниця написала на своїй сторінці в Instagram.

Скандально відома прокурор Криму Наталія Поклонська не може заспокоїться щодо поведінки депутата Верховної ради Олексія Гончаренка щодо образ російської делегації з боку ПАРЄ. Дівчина написала, що Олексій радів буквально кожному слову і намагався самоствердитися за їх рахунок.

Поклонська, фото: youtube
Поклонська, фото: youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Немов самозадоволювався своїми висловлюваннями різними мовами і навіть пофантазував з жердиною в російському палаці 😹 Але нагадаю Олексію українську приказку: "Не кажи гоп, поки не перескочиш", - написала Поклонська.

Депутат написала, що до неї нарешті дійшло, навіщо Україна відправляє в Страсбург "стурбованих збоченців". На її думку, таким чином уряд показує всі недоліки нав'язаної політики щодо Російської Федерації.

"Політична мудрість, дипломатія і витримка членів нашої делегації взяла гору над безкультур'ям і хамством з боку представників української влади. ПАРЄ підтвердила повноваження Росії. Це перемога і гарний початок року!",- підсумувала Наталія Поклонська.

Нагадаємо, що Наталія Поклонська проявила прихильність до пропозиції першого Президента України Леоніда Кравчука.

Як повідомляв портал Знай.иа, Поклонська привітала з Різдвом і згадала Зеленського з "помсткою" за референдум.

Також Знай.иа писав, що Наталія Поклонська не може заспокоїтися і "перекидає стрілки" на Володимира Зеленського.