Популярна російська блогерка і фітнес-тренер Софія Малолєтова поділилася з шанувальниками відвертим знімком без білизни.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Софія Малолєтова відома світу завдяки своїй модельній кар'єрі, а також перемогою на чемпіонаті світу IFBB FitModel x2. На тлі своєї спортивної діяльності вона також влаштовує спортивні марафони і вчить підписників здоровому способу життя.

Однак, крім тренувань, в профілі дівчини можна побачити не мало фотографій з життя, а також відвертих знімків. Нещодавно Софія опублікувала якраз один з таких.

На новому фото Малолєтова постала перед фанатами без нижньої білизни – на ній був лише напівпрозорий корсет бежевого кольору. На знімку блогерка прикривала інтимні місця ковдрою, а найпотаємнішу частину грудей злегка притиснула руками. Але, незважаючи на відверте фото, дівчина знову заговорила про здоровий спосіб життя – вона розповіла шанувальникам про інтервальне голодування.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що Софія Малолєтова ніколи не приховувала своє захоплення пластичними операціями. Першою з них стали вініри, після чого дівчина вирішила трохи збільшити свої груди.

У коментарях підписники буквально обдарували Софію компліментами, а також поцікавилися, чи не проти був чоловік таких відвертих знімків.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Екзотична копія Кардашьян показу свою пишну красу поблизу.

Як повідомляв портал Знай.иа, фітнес-модель Ана Чері втратила штанці посеред гарячого танцю.

Також Знай.иа писав, що Надя Дорофєєва поділилася спокусливим Селфі в дзеркалі, позуючи у відвертому вбранні.