Зима продовжує владарювати в Україні — сильні морози триматимуться й в неділю 7 лютого.

Про погоду розповідають синоптикиня Наталка Діденко і Український Гідрометцентр.

Найхолодніше - -10-15, інколи -15-22 вночі на Півночі України. Такі ж температурні показники можна очікувати й на північному сході. На щастя, денні температури значно нижчі: -9-12.

Решта України також зіштовхнеться з мінусовою температурою. Вночі -4-10, у центральній частині - -9-15, тоді як нічні показники -1-9 градусів.

Південь України - найтепліший. Температура кружлятиме на позначці нуль, хоча й падіння у невеликий мінус також можливе.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Плюсова температура +2+5 буде на Закарпатті і Криму.

Тішить те, що вірогідність опадів украй низька. Антициклон, який панує зараз над Україною, не приніс їх. Тому погода має бути сухою практично всюди в Україні, окрім Закарпаття і Криму.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Столиця потішить киян і гостей міста свіжим морозним повітрям. У ніч на 07.02. буде близько -15-17, тоді як денна температура неділі -9-12. Опади не передбачаються.

Якщо ви втомилися від снігу і дощу, не поспішайте тішитися - вже з понеділка рясні снігопади повернуться. Сніжитиме практично всюди.

На жаль, мінусові температури і минулі опади означають ожеледицю, тому будьте відповідальними учасниками дорожнього руху.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2021 року