Сьогодні ми з вами ознайомимося з рецептом приготування цукерок "Пташине молоко" з додаванням кориці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля цього нам знадобиться згущене молоко 250 грам, 150 грам вершкового масла, столова ложка како і 1/4 чайної ложки кориці — для крему. Для сиропу ж будуть використані 300 грам цукру, 16 гр. агара агара, 200 мілілітрів води. І для білкової маси-три яєчних білка і щіпка лимонної кислоти.
Приготування починається з вершкового масла, яке необхідно розм'якшити і з'єднати з какао і корицею, після чого додати згущене молоко і гарненько перемішати. Далі потрібно взятися за білки і збити їх до стану піни. Слідом беремо агар агар, воду і цукор. Їх потрібно варити на повільному вогні, протягом 7-8 хвилин до закипання. Потім гарячий сироп вливається в білки і збивається міксером.
На наступному етапі суміш потрібно з'єднати з кремом і продовжувати збивати, зменшивши швидкість, протягом ще 30-40 секунд. Потім готовий сироп виливається в форму, яку необхідно попередньо застелити харчовою плівкою, змащеною маслом. Суміш слід залишити стабілізуватися на 2-3 години, потім нарізати змазаним маслом ножем. За смаком, Цукерки можна глазурувати шоколадом.
Нагадаємо, якщо часу в обріз: як приготувати смачний обід за 30 хвилин
Як повідомляв "Знай.ua", соковитий шашлик з картоплею без мангала і багаття: покроковий рецепт улюбленої страви
Знай.ua писав, суп з сиру: легкий рецепт золотистої вкусняшки-обід, як свято