Відома українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася з фанатами ніжним знімком з ресторану.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Ольга Фреймут прославилася в Україні завдяки відомому шоу "Ревізор". Багато років вона інспектувала різні заклади і готелі, щоб показати українцям всю правду про сферу обслуговування. Тепер же її нечасто можна побачити на телеекрані - замість цього телеведуча ділиться секретами в соціальних мережах.

Але, крім правил етикету і сімейних знімків, Ольга Фреймут любить показувати себе у всій красі. Цього разу телеведуча опублікувала ніжний знімок з ресторану, на якому загадково дивилася в далечінь. На ній був одягнений бежевий трикотажний костюм вільного крою, а образ доповнювали годинник з металевим ремінцем.

Завдяки вдало підібраному світлу очі телеведучої стали світло-бірюзового кольору і навіть затьмарювали собою макіяж. Волосся Фреймут вирішила залишити на волі, розпустивши неслухняні локони на плечі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового знімка Ольги і стали обсипати телеведучу компліментами в коментарях під публікацією. Багато хто також відзначили новий колір волосся Фреймут:

Нагадаємо, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.

Як повідомляв портал Знай.иа, Фреймут обійняла підрослу дочку і дала мамам безцінну пораду.

Також Знай.иа писав, що Ольга Фреймут у білому перетворилася на ніжного ангела: "Любіть".