У Харкові дівчина спробувала салат "Столичний" зі шматком каменю всередині.

Відповідні знімки опублікував Telegram-канал "ХС / Харків".

На жаль, українці все частіше стикаються з невідомими інгредієнтами в стравах, які купує в громадському харчуванні або в супермаркетах у відділі кулінарії. Багато списують це на людський фактор, проте деякі переконані, що таке в принципі неприпустимо.

Один з таких випадків стався нещодавно в Харкові. Дівчина купила салат "Столичний" в "Буфеті" на Жуках. Крім інгредієнтів, які повинні бути в страві, їй також попався на зуб шматок чи то каменю, чи то заліза.

Судячи з фото, непроханий камінчик був значних розмірів і міг серйозно нашкодити клієнтці, потрапивши в рот. На щастя, "інгредієнт" вона встигла вчасно помітити і не проковтнути. В іншому випадку історія могла закінчитися сумно.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно схожий випадок стався в Житомирі. Покупець придбав булочки зі згущеним молоком, проте в одній з них замість начинки виявився великий шматок целофанового пакету.

Як повідомляв портал Знай.иа, киянка купила смердючі "гриби" замість томата, гидливим не дивитися. У томатній пасті популярної торгової марки виявили зарості цвілі.

Також Знай.иа писав, що у Львові покупці стикаються з проблемою недійсних цінників. Сума, зазначена на товарі, ні про що не говорить: скільки насправді коштує продукт, можна дізнатися на касі або після зважування.