Нюанси виконання карантинних вимог не завжди зрозумілі українцям, та й взагалі є недостатньо чітко прописаними. Це призвело до неприємної ситуації у хлібному магазині в Полтаві, де продавчині відмовились обслуговувати клієнта, стверджуючи, що його маска неналежної якості. Ображений покупець влаштував скандал, викликав поліцію і почав фільмувати події.

Відео інциденту розмістив телеграм канал "Народный ревизор".

"Мужик зайшов у магазин по дорозі додому, щоб купити хліба. При цьому на ньому була марлева пов'язка.

Персонал вирішив, що захисний засіб покупця не належного рівня, і відмовився обслуговувати чоловіка. При цьому продавщиця сказала, що вона боїться штрафу

Чоловік викликав поліцію", — пишуть адміністратори каналу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Проте з подробицями ситуації не все залишається зрозумілим. Так, з відео можна побачити маску покупця, і вона й справді має досить дивний вигляд, який скоріше нагадує використану й розтягнуту вологу серветку, а не засіб індивідуального захисту. Хоча ця маска й закриває рота й ніс, що є формальною вимогою, якщо це лише необережно намотаний тонкий шар марлі — то ефективність засобу залишається дуже сумнівною.

Українець у масці, якому відмовили в обслуговуванні; скріншот відео
Українець у масці, якому відмовили в обслуговуванні; скріншот відео

Чим завершився інцидент залишається невідомим. Поліція на записі стає на бік продавщиць, але яке було фінальне рішення не повідомляється.

Нагадаємо, Кулиничі вирішили нагодувати українців булочками з живою начинкою.

Як повідомляв Знай.ua, в АТБ засікли вусатих ласунів, такому "м'яску" в булочці ніхто не буде радий.

Також Знай.ua писав, що Харківська кав'ярня пропонує безкоштовний "душ" в добавок до замовлення.