Українець залишився незадоволений обслуговуванням в "Ощадбанку" у зв'язку з чим залишив негативний відгук і розповів в чому була причина.

Детальніше про це він написав на сайті Мінфіну.

За словами Івана Синчука, зазвичай він знімає готівку в банкоматі, проте в той день йому терміново було необхідно зняти готівку. Для цього він звернувся в Центральне відділення "Ощадбанку" в Луцьку по вул. Богдана Хмельницького, 3-А. Іван зазначив, що у відділенні працювала всього 1 каса з 6 і та для людей з обмеженими можливостям.

Коли чоловік попросив касира перевести в готівку йому необхідну суму з зарплатної картки, то отримав питання:"А ви замовляли?". Він відповів негативно, після чого касир побігла консультуватися з колегами. Через 5 хвилин вона прибігла і, за словами Івана, поверхнево йому відповіла, що може видати лише половину необхідної суми або – до побачення.

Відділення Ощадбанку, скріншот Google
Відділення Ощадбанку, скріншот Google

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тоді клієнт підійшов до адміністратора і попросив покликати керуючого. Як виявилося, керуючий перебував на лікарняному, а його заступник – у відрядженні. Менеджер по роботі з VIP-клієнтами був у від'їзді. За підсумком чоловікові заявили:"Вибачте, ми нічим не можемо Вам допомогти".

"Питання: чому я повинен замовляти не значні суми щоб їх зняти !!!",- написав Іван.

У відповідь адміністрація "Ощадбанку" відповіла, що в касі могло не виявитися необхідної суми грошей, тому дану операцію необхідно замовляти заздалегідь.

Відгук / скріншот
Відгук / скріншот

Нагадаємо, що НБУ випустив нову постанову про роботу всіх банківських організацій країни.

Як повідомляв портал Знай.иа, співробітниця банку обікрала пенсіонерку на мільйон.

Також Знай.иа писав, що українцям можуть повернути радянські вклади: наскільки це реально.