Українська співачка Тіна Кароль поділилася новим відео у своїх інстаграм-сторіз, на якому вона постала в ефектному і досить відвертому образі.

На відео, яке демонструє фрагменти майбутнього музичного відео на пісню "Скандал", прем'єра якого запланована на 12 лютого, якщо вірити напису у відеоролику.

Кароль продемонструвала особливо відверту сукню з глибоким декольте, яке переходить у розріз аж до живота Тіни. Також хоч у неї вбрання майже до підлоги, воно все ж дозволяє відкрити привабливу ніжку ледь не до стегна — цьому теж допомагає ефектний розріз. Металеві ж деталі на сукні лише довершують образ. У танці вона еротично прогинається і виставляє підкреслені дизайнерським одягом принадиі навіть тримає у зубах троянду.

Варто зазначити, що такий образ й справді відповідає сучасному іміджу Тіни Кароль — останнім часом їй полюбилися декольте, а також дизайнерські сукні. Можливо, до такого її підштовхує її високий статус — вона може претендувати на звання головної співачки країни.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Фанати зірки з нетерпінням чекають випуску нового кліпу, який має стати справжньою бомбою — принаймні, така думка серед них дуже поширена.

Нагадаємо, Тіна Кароль пообіцяла скандал після образ Полякової: "Тільки починається"

Як повідомляв "Знай.ua", Дан Балан заспівав про кохання, але не з Тіною Кароль: "Мурашки по шкірі"

Знай.ua писав, щаслива Тіна Кароль розтанула поруч з карооким "конкурентом" Дана Балана.