Учасник російського шоу "Три Акорди" Ярослав Сумішевський потрапив у ДТП. Чоловік отримав незначні травми, але його дружина загинула в лікарні, не виходячи з коми, а водій — прямо на місці.

Про трагедію повідомляє російське видання Мой формат.

ДТП сталася під час поїздки в село Солгон Ужурський району Красноярського краю, де він мав виступити з концертом.

"Наташеньки більше немає, її серце зупинилося", - повідомив трагічну новину артист. У Наталії залишився маленький син. Останні дні життя Наталя перебувала в одній з лікарень Красноярська.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сумішевський до останнього не втрачав надію на одужання дружини. Ще кількома днями раніше, опублікувавши відео з евакуацією жінки, він писав:

Добрий день, мої дорогі. Для нас, в ситуації, що склалася, він поки дійсно добрий. Наташа бореться з усіх сил і сьогодні вона допомогла нам перевезти її в крайову лікарню Красноярська, доставили на вертольоті. Ми виїжджаємо туди. Ми щиро дякуємо всім за те, що надаєте допомогу. Дякуємо Вам, Дякуємо Господу Богу за надію, ми будемо боротися"

А ось думка лікарів була одразу невтішною.

"Ситуація залишається вкрай важкою. Прогнозів ніхто не дає, ми все розуміємо і змушені приймати. Але ми ні на секунду не допускаємо поганих думок. Кожен день - це боротьба. У Красноярську ми надовго і дай Боже, тому що я сподіваюся, що час допомагає Наташі відновиться", — писав Сумішевський.

Стало відомо, що вже відбулися похорони дружини артиста Наталії Бородкіної. Про це розповів директор відомого російського співака Ярослава Сумішевського.

Жінку, яка померла в результаті травм після страшної ДТП, поховали в понеділок, 8 лютого. При цьому він вибачився і не став розголошувати місце, де поховали Наталію.

Раніше повідомляли, зупинилося серце професора ЧНУ, чернівчани не ховають сліз: "Був вірним товаришем".

Як повідомляв Знай.uа, у Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "Ціла епоха...".

Знай.uа писав, на Закарпатті раптово помер відомий кардіолог, врятував сотні сердець: "Не вберегли...".