Відома українська акторка Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

54-річна знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи в салоні автомобіля і примірявши плащ яскраво-червоного кольору. Так, артистка зізналася, робила селфі не просто так - вона хотіла протестувати свіжу так звану Insta-маску, яка злегка змінила зовнішній вигляд красуні, збільшивши її і без того виразні карі очі, а також освітливши волосся.

Зірка запропонувала численним шанувальникам вибрати, який зі знімків припав їм до душі більше, проте зізналася, що трохи не впізнає себе через фільтр.

"Проба фільтра😍

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

1 чи 2?

Трохи не я...,але колір волосся мені подобається..."

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ваша природня краса та харизма не зрівняється ні з якими фільтрами! Чарівна жінка та талановита актриса❤️", "Ні фільтрам. Ви красива жінка і без фільтра.", "Ні фільтрам! Ви красивіша без них🌹 🌹 🌹", "Фільтри зіпсували все (", "багато дуже гриму", " жоден не личить!Ви і так гарно виглядає!👍💯🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.