По всій Україні в понеділок, 8 лютого, погіршилася погода. Спостерігаються хуртовини, ожеледь і пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.

Про те, як йдуть справи в цей день в Одесі показали і розповіли в facebook-співтоваристві "Одеса як вона є".

"Хто може залишитися вдома-залишайтеся! Дуже сильна ожеледь! А таксисти підняли тариф на 100% через негоду! А ви дісталися в ваш пункт призначення?",- сказано в повідомленні.

На відео помітно, як вся поверхня, в тому числі машини вкрилися шаром льоду. Крижана кірка і на машинах, і на асфальті. Закадровий голос порекомендував залишитися вдома, якщо є така можливість і нікуди не їхати. Люди просто не можуть зрушити з місця

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Водночас Міністерство внутрішніх справ України повідомило про погіршення погодних умов. Особливу увагу слід звернути водіям, адже на дорогах може бути небезпечно.

"Увага! Станом на 07 год спостерігається місцями невеликий сніг у Львівській (сніговий покрив до 30 см), Кіровоградській (4 см), Дніпропетровській (2 см), Полтавській (1 см), Волинській (7 см), Житомирській (10 см), Київській (5 см), Черкаській (25 см), Тернопільській (11 см), Хмельницькій (10 см), Рівненській (6 см) та м.Київ (2 см).",- йдеться в повідомленні.

Через ожеледицю :

- знеструмлено 44 населених пункти в Одеській області

- скасовано кілька рейсів в аеропорту

- в посиленому режимі працюють комунальники

- на проспекті Шевченка зупинилися тролейбуси

- на Слобідці через обрив проводів скаче напруга

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.uа", 13-16 морозу, хуртовини та ожеледиця, українцям заборонять в'їзд до міста через "зимовий" апокаліпсис.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні різко погіршується погода, хуртовина намете майже півметра.