Ольга Бузова продовжує дивувати і хвилювати росіян. Проте і росіяни хвилюють і дивують скандальну колишню учасницю телепроєкту “Дім 2”.

На популярному інстаграм-пабліку про життя зірок було проведено розслідування, в ході якого з'ясували, що найнеодзначніша співачка сучасної Росії звертається за порадами по стилю до спеціаліста, який вбирає Ларису Доліну, яка в силу свого віку більше не продукує скандали, але старанно молодиться.

Жінки були помічені в однаковісіньких спідницях: цупка фіолетова тканина, грайливий виріз і металеві гудзики як оздоблення. Щоправда, співачки кардинально по-різному підійшли до своїх образів: Доліна до спідниці одягнула піджак - і в неї повний комплект-двійка, - а розбавила однотонний образ сумкою золотого кольору. Бузова ж до спідниці одягнула красиву футболку з абстрактним малюнком і високі чоботи. Цікаво, чи є ще спільні речі в гардеробі співачок?

Публіку здивувала s заява Влада Кадоні - чаклуна з родини відомої у Росії чаклунки. Темний маг заявив: “Хочу Ольгу Бузову і вважаю, що це абсолютно нормально". При цьому чоловік регулярно з'являється в спільних ефірах з Бузовою - вони колеги, друзі, а може навіть дещо більше. Принаймні інколи вони про це жартують на багатомільйонну аудиторію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Бузова розповіла про розставання з Давою і попросила у фанатів підтримки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бузова натякнула на страшні речі, які Дава їй зробив, в тому числі побиття та зради.

Також портал Знай.uа писав, що Бузова пережила інсульт і заново вчиться читати і розмовляти: "Це страшно".