Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила стильне фото, насолоджуючись променями сонечка в морозний зимовий день і прогулюючись неподалік від їх з чоловіком Потапом заміського будинку. Так, артистка приміряла стильну яскраво-червону курточку, білосніжну толстовку і чорну бейсболку, грайливо розпустивши кучеряве волосся і доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем.

Красуня вирішила трохи пофілософствувати, зазначивши, що людина, в першу чергу, оточує сама себе різними думками. Зірка порадила шанувальникам завжди помічати і аналізувати те, про що ми думаємо і розмірковуємо, адже думки можуть з легкістю матеріалізуватися.

"Ми те, про що ми думаємо.

Ця проста істина так багато здатна змінити в нашому житті, коли ми усвідомлюємо її в повній мірі

Те, у що ми віримо, що помічаємо, про що розмірковуємо, чого бажаємо - все це не тільки відображає нас самих, але і знаходить фізичну форму, тобто стає реальним ✨

Тому важливо помічати, про що ми думаємо - з якими думками прокидаємося і засипаємо, про що думаємо протягом усього дня.

Постарайтеся кожен раз направляти свої думки в правильне русло і скоро ви зрозумієте, як багато змін це принесло у ваше життя!

Ставте ❤️ якщо згодні"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще