Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно в акаунті одного з численних фан-клубів знаменитості anilorak_is_my_life з'явилися архівні фото і відео Кароліни з далекого 2008 року. Так, фанати вирішили трохи поностальгувати, згадавши виступ їхнього кумира на співочому конкурсі "Євробачення 2008" від України, де Лорак посіла друге місце.

Тоді красуня виконала хіт "Shady Lady" під чуйним керівництвом Філіпа Кіркорова і Дімітріса Контопулоса, примірявши сміливе вбрання - міні-плаття срібного кольору з глибоким декольте і розрізами з боків, суцільно прикрашене стразами і ланцюгами.

"Доброго ранку! 😘😉

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Пропоную згадати 2008 рік і концерт на підтримку Євробачення-2008😍 😘.

Які емоційні фото! 😍😘

@anilorak справжня Shady Lady! 😍"

Фолловери не пройшли повз: "вона така драйвова на кожному фото", "гаряча запальничка", " завжди оригінальна!!!", "Супер супер", " так прекрасний був концерт пам'ятаю по ТБ дивився!!👍 👍 👍 👍 ", "Красуня💕 💕 💕".