Синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на найближчі дні в Україні. Фахівчиня прогнозує сніг, дощ, штормовий вітер, ожеледицю і хуртовини.

Згідно з повідомленням Наталії Діденко у соцмережі Фейсбук, прогноз погоди зараз складати явно непроста робота. Адже очікується серія циклонів, які пронесуться Україною. А разом з ним сніг, дощ, від сильного морозу на півночі до +15 градусів в Криму, штормовий вітер, ожеледиця, хуртовини, ожеледь.

"Завтра, 9-го лютого, циклон з атмосферними фронтами все ще впливатиме на нашу погоду. Тому найближчої ночі опади ще охоплять більшість областей України. А завтра вдень їхня найбільша ймовірність - на Сході, у північно-східних областях та на Дніпропетровщині. Карта 1. Фаза опадів - вкрай примхлива. Опади шарами розподілятимуться із півночі та південь - сніг, потім мокрий сніг, потім льодяний дощ та дощ. Залежно від градусів. Хто в горах - дуже обережно, лавинна небезпека!", - прогнозує вона. Наталка Діденко

Прогноз погоди від Наталки Діденко, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди від Наталки Діденко, facebook.com/tala.didenko

Щодо температури, то вночі синоптик прогнозує -6-13 градусів, а вдень 8-го лютого очікується:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  • у північних областях України -5-9 градусів, найхолодніше;
  • у західних областях -1-4, на Волині та Рівненщині до -7 градусів, у Чернівецькій області близько нуля, на Закарпатті до +5 градусів;
  • у центральних областях +1+4 градуси, Полтавщині до -2 градусів;
  • у східних областях на Луганщині та Донеччині +3+6 градусів, у Харківській області близько нуля;
  • у південній частині +5+10, в Криму до +13+15 градусів.
Вітер в Україні віятиме зі сходу, буде рвучким, некомфортним. У Києві найближчої ночі ще йтиме сніг, затримається, з періодами, до ранку. Вдень у вівторок опади слабшатимуть та припинятимуться. На дорогах буде ожеледиця. Температура повітря вночі до -10 градусів, вдень очікується -2-5 градусів. А на вихідних в Україну прийдуть серйозні морози до -20, і навіть -25 градусів.

Прогноз погоди від Наталки Діденко, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди від Наталки Діденко, facebook.com/tala.didenko

Прогноз погоди від Наталки Діденко, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди від Наталки Діденко, facebook.com/tala.didenko

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.