Арсен Мірзоян - відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий батько, який зовсім недавно разом з сім'єю відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими.

Він частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч чоловік, з якими зять Народної артистки України Ніни Матвієнко в основному ділиться матеріалами про дружину, кожен раз зізнаючись їй у коханні і результатами пробіжок.

Зараз Арсен Мірзоян виставив цікаве відео, на якому зображений і сам, і його дружина Тоня Матвієнко. Постали вони в одному зі спортивних залів "Sport Life". Чоловік славиться тим, що в 42-річному віці продовжує займатися спортом. Він любить і волейбол, і плавати в басейні, і всілякі забіги на витривалість.

Арсен Мірзоян сам стоїть біля дзеркала, тоді як його дружина робить одну з вправ на прес, по черзі піднімаючи ноги в положенні лежачи. Сам виконавець посміхається, показуючи це на відео.

Нагадаємо, зять Ніни Матвінеко Мірзоян після "зради" Тоні захотів на морі: "Багато варіантів"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала, яким був Мірзоян на "Голосі" 10 років тому. Нагадаємо, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян одружилися в 2017 році. У них є спільна дитина-дочка Ніна, названа на честь своєї знаменитої бабусі співачки

Знай.ua писав, Тоня і Ніна Матвієнко перетворилися на голлівудських красунь: пощастило Арсену Мірзояну