Співак Ivan Navi, який в 2020 році не сходив з чартів радіо, частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими фото і кумедними, красивими і душевними відео.

За його життям у цій соцмережі стежать понад 40 тисяч людей, з якими зараз він поділився досить болючим відео. Ivan Navi сходив в один з київських барбершопів, де його позбавили від волосся в носі, вухах, а також від чорних крапок.

"Дарую похід в крутий @alsbarbershop.kyiv 💈 Банда, я переїхав до столиці. І так співпало, що в Києві з'явився справжній рай для чоловіків завдяки моєму товаришеві і другові @al_gayyim 😁 Якщо хочете мати крутий вигляд - вам сюди👊 хочете виграти безкоштовний похід на All Inclusive? Виконуй прості умови", - написав чоловік у підписі до публікації.

Далі Ivan Navi озвучив умови і повідомив, що результати будуть 13 лютого, і це буде приємним сюрпризом для когось до Дня святого Валентина. "Таки потрапив до того садиста Алі", "Так, так, краса потребує жертв, Івасик! Жорстоке садо мазо", "Уф 😬 мої співчуття", "Ти ж не хотів переїжджати до Києва😓", " образили😂 😂 😂", "Залишилося навчиться народжувати😂", "Да ладно! Не змушуй мене показувати, як воно буває, коли це зона бікіні!😂", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Ivan Navi розкрив подробиці стосунків з дівчиною: "Вже не такий молодий"

Як повідомляв "Знай.ua", музичний "хрещеник" Скрябіна Ivan Navi згадав кримінальне минуле у Львові: "Бригада" з Безруковим відпочиває

Знай.ua писав, з найвідомішим білорусом "Х-фактора" трапилася біда: куди зник улюбленець публіки