Популярна українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками 2018" Ілона Гвоздьова, партнерами з танців якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, розповіла, чому не взяла їх хрещеними і як складаються стосунки зі свекрухою.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для Катерини Осадчої.

"Мені здається, вони б з радістю погодилися, але мені здається робота це робота, а сім'я – це сім'я. І тому не потрібно це між собою заплутувати. Ми з Юрою навіть зараз дуже добре можемо спілкуватися. Ми навіть планували поїхати на дачу після локдауну, але в хресні батьки я їх не записувала, будемо спілкуватися як друзі", - розповіла Ілона.

Гвоздьова також розповіла про те, як у неї складаються стосунки з мамою і свекрухою і чи дають вони поради про виховання дітей.

"У нас повна згода. Моя мама-найкомфортніша з усіх, кого я знаю і вона буде робити не так, як знає вона, а так, як вирішимо ми двоє. Свекруха вона може радити мені якісь там давати поради щодо виховання, але поради залишаються порадами, а то що мама з татом вирішили, так і буде", - говорить Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Гвоздьова з "танців з зірками" показала всю "сіль" сімейного життя.

Як повідомляв "Знай.uа", Гвоздьова з "танців з зірками" видала рецепт щасливого Різдва, традиція для всієї родини.

Також "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" розкрила магію чисел.