Учасниці супер-сезону "Топ-модель по-українськи" постали в яскравих образах на Українському тижні моди.

Детальніше про це розповідає "Новий канал".

Цього року Ukrainian Fashion Week No Season 2021 пройшов у незвичайному форматі – організатори відмовилися від залу для глядачів, віддавши перевагу онлайн-формату. І тим не менш, це ніяк не вплинуло на роботу моделей і дизайнерів.

На незвичайному подіумі засвітилися учасниці супер-сезону проекту "Топ-модель по-українськи": переможниця Таня Брик, Аріна Любительова і Настя Панова.

Таня Брик отримала можливість взяти участь у показах відразу двох дизайнерів: ARUTIUNOVA і LALLIER. Модель розповіла, що обидва покази відкривала вона, а один ще й закривала. Вона зазначила, що працювати в онлайн-режимі їй сподобалося навіть більше, ніж з глядачами.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Немає купи людей, все швидко організовується. Єдине - не вистачало фідбеку, емоцій від глядачів", - зазначила Брик.

Як виявилося, показ за участю Тані не обійшовся без конфузів – дівчина мало не впала з подіуму. Правда, цей момент не потрапив на телеекран.

"Коли я закривала показ ARUTIUNOVA, дівчатка збоку почали мене кликати... і я послизнулася! За лаштунками я на них накричала, тому що не можна відволікати модель, коли вона йде по подіуму. Але, на щастя, цей момент не потрапив в ефір", - додала Таня

Таня Брик / фото: Новий Канал
Таня Брик / фото: Новий Канал

Також на подіумі з'явилася учасниця шоу Аріна Любітєлєва. Вона пройшлася по подіуму в наряді від дизайнера ELENA BURENINA. Однак, на тижні мод у неї також стався конфуз: стилісти сказали, що її груди занадто велика для нарядів, тому доведеться перемотати її еластичним бинтом.

Аріна Любітєлєва / фото: Новий Канал
Аріна Любітєлєва / фото: Новий Канал

Показ ще однієї учасниці "Топ-модель по-українськи" Насті Панової відрізнявся від попередніх – вона стала моделлю показу-перформансу, присвяченому безпеці на дорогах.

" я брала участь у показі ANNA GROVE, який режисирував Кирило Савченко. Мені не вистачає слів, щоб описати, наскільки це був сильний показ! Ідея така: колекція присвячена людям, які потрапляли в автокатастрофи, так що коли ми йшли по подіуму, на нас світив прожектор — він символізував яскраве світло, спалах перед аварією", - розповіла Настя.

Настя Панова / фото: Новий Канал
Настя Панова / фото: Новий Канал

Нагадаємо, що Плакидюк з "ТМПУ" виставила велику і соковиту, як у Кардашьян.

Як повідомляв портал Знай.иа, учасниця "Супер Топ-модель по-українськи" казашка Аміна Досинбаєва розповіла про свої плани на майбутнє.

Також Знай.иа писав, що переможниця "СТМПУ" Таня Брик хоче, як у Юлії Тимошенко.