Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,5 мільйонів чоловік.

Зараз він поділився довгоочікуваною для багатьох фанатів новиною про те, що вже цієї суботи, 13 лютого 2021 року, на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра випуску "Світу навиворіт" з Пакистану.

"Ну а ми з @dmytryiev_aleksandr знову в експедиції. У рідній стихії: тропіки і гори, десятки інтерв'ю, тисячекілометрові переїзди, ранні Вильоти, зйомки світанків, нерідко сон по 3-5 годин, кожен день емоції і адреналін. Життя на максимальних оборотах. І максимально навиворіт. Загалом все, як я люблю. Адже тільки коли "горять" очі - те, що ти робиш, виходить справжнім. Добре, коли улюблене хобі і робота збігаються. Ось, вийшов на вечірнє фотовідеополювання", - написав Комаров у підписі до публікації.

Дмитро Комаров, скріншот: Instagram
Дмитро Комаров, скріншот: Instagram

І прикріпив фото себе поруч з камерою і величезним об'єктивом. Дмитро пообіцяв глядачам цікаву і красиву "здобич" завдяки цьому фотоапарату, який був названий ним"гарматою". Ведучий заявив що вони постараються і обіцяють забратися ще далі, щоб показати більше.

"P. S. Для мене фотовідеопушка-найкраща іграшка🤣 і робочий інструмент. Разом. А Яка ваша улюблена доросла "іграшка"?"—- запитав Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров, скріншот: Instagram
Дмитро Комаров, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" вирушив за кордон без української гордості: "Не потрапило у валізи"

Як повідомляв "Знай.ua", Комаров з "Світу навиворіт" видав, з чим зіткнувся в найнебезпечнішій країні світу: "Притупляє страх"

Знай.ua писав, щасливого Комарова з "Світу навиворіт" з головою присипало снігом: "Як я і просив"