Російська балерина, колишня прима Большого театру Анастасія Волочкова хоч і вже давно закінчила велику кар'єру, відпочивати не збирається. Про це свідчать її натруджені ноги, які вона продемонструвала після семи годин в пуантах.

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Вже післязавтра наш перший благодійний Спектакль цього місяця в Зеленограді. 🩰 Підготовка повним ходом. Після 7-ми годин репетицій на пуантах і години шляху додому сліди від стрічок пуанти ще пару годин залишаються на щиколотках 🩰 Але це таке щастя — займатися улюбленою справою!" — написала колишня балерина.

У доказ цього вона показала свої задерті догори ноги. На них досі видно сліди від стрічок, а одна ступня навіть заклеєна пластиром. Якщо ж пригледітися, то можна помітити і мозолі, що вже лопнули.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Авжеж, семигодинна репетиція є безумовно важкою. Тим не менш колишню приму балерину це навряд лякає — на своєму шляху до головних ролей на одній з головних світових сцен їй довелося долати і не такі виклики.

Анастасія Волочкова, фото Instagram
Анастасія Волочкова, фото Instagram

Нагадаємо, Волочкова показала спотворені балетом ступні: обережно, може знудити.

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова нарешті звела ноги до купи і показала свої "копита".

Також Знай.ua писав, Шпагати Волочкової нарешті отримали пояснення: "Чим нижчий інтелект..."