Російська балерина, колишня прима Большого театру Анастасія Волочкова поділилася темним боком своєї танцювальної майстерності й продемонструвала свої спотворені тренуваннями стопи.

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Схоже, що Волочкова займалася у балетній студії і вже після репетиції зняла з себе пуанти. Це й дало їй можливість показати деформовані кістки, а також перетягнуті стрічками ноги.

Але схоже, що Анастасія не жалкує про свій життєвий шлях. Балетний світ жорстокий і сповнений насильства, і скоріш за все, Волочкова не стала би примою в одній з найважливіших балетних труп у світі, якби вона була нездатною терпіти біль і приниження.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Знімаючи улюблене взуття після репетиції ... 🩰🦢 (емодзі пуантів та лебедя — ред.) Попрацювати я люблю …" — пише колишня прима в описі до своєї публікації.

Балетне мистецтво недарма вважається одним з найбільш травматично-небезпечних. Нерідкими є розтягнення, розриви зв'язок і сухожиль. Однак професійна деформація кісток артистів не лякає і сприймається як своєрідна плата за сцену.

Нагадаємо, Шпагати Волочкової нарешті отримали пояснення: "Чим нижчий інтелект..."

Також Знай.ua писав, Волочкова довела Instagram до істерики занадто відвертою сукнею