Минулої суботи, 6 лютого 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся третій епізод масштабного проекту "Маска".

У соціальній мережі Instagram, на офіційній сторінці проекту продовжують з'являтися публікації з фрагментами минулого випуску і питання шанувальникам шоу про те, кого вони бачать зі знаменитостей під тією чи іншою маскою. Зараз черга дійшла і до Сома.

"Неймовірна енергетика Сома спокушає! Навіть, зірковий детектив NK @kamenskux зізналася, що постійно думає про нашого героя. Повний виступ дивіться на нашому офіційному YouTube-каналі. Яка загадкова зірка ховається під маскою Сома, пишіть в коментарях", — написано в підписі до публікації.

У публікації міститься відео виступу Сома на "Масці". Він виконав пісню "Personal Jesus" всіма відомої британської рок-групи, що утворилася в 1980 році — Depeche Mode.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Жан Клод Ван Дам", "Іраклі Макацарія або Дан Балан", "Каднай", "Чомусь мені здається, що там знаходиться Дан Балан", "Потап", "@kamenskux❤️", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Ласточкін або Сморигін: хто ховається під "Маскою" Жабеня. "Хто ховається під маскою позитивного Жабеня?", - йдеться в публікації.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль vs Ані Лорак: гаряче сонце з "Маски" змусило українців сперечатися

Знай.ua писав, українці здогадалися, хто під "маскою" Кози. У користувачів вирішили поцікавитися, кого вони бачать зі знаменитостей під маскою Кози.