![Євген Клопотенко, скріншот: Instagram](https://znaj.ua/crops/08c580/360x0/1/0/2021/02/08/DrN3ZgRrfM7nfx7XDXPcF3tRzKlIuFClPVXKyeHT.png)
"Проблема тільки в тому, що українцям це часто нафіг не треба. Ми до кінця не навчилися їсте те, що локально властиво нам, але з пристрастю кидаємося на чіа, органічне вино та матчу на рослинном молоці. Саме по цій причині ми почали розуміти китайську та італійську кухню раніше, ніж нашу національну. От реально, про лазанью та курку в кисло-солодкому зараз знає більше українців, ніж про шпундру. Але то не добре та не погано. Просто так воно є, і ми маємо це прийняти. Ми любимо куштувати нове та обожнюємо незнайомі відчуття. Зараз от потроху переходимо на індійську та близькосхідну їжу", - заявив Євген Клопотенко в підписі до публікації.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
"Ми втомилися від бургерів з ролами і тому починаємо досліджувати своє рідне. Декілька років, і українці будуть божеволіти від цукрового буряку (якщо його виведуть у супермаркети), гуслянки, житнього хліба, верещаки, гамули та нашої рідненької річкової риби (сом та короп замість доради). Такий модний гастровирок від мене. Цьом", — підсумував Клопотенко."При всій моїй повазі - не гоже робити подібні фото. Це як же не брелок або іграшка якась, це продукт харчування. Українське - це не надіти вишиванку і кривлятися з тушкою курки без голови. Хайп так собі", — написав один з користувачів у коментарях.
Нагадаємо, Клопотенко поділився ідеальним десертом до Дня Валентина
Як повідомляв "Знай.ua", Клопотенко приготував член оленя: "Стою на кухні, нюхаю"
Знай.ua писав, Клопотенко розповів, як потрібно вживати Nutella