Американська супермодель Емілі Ратаковскі похвалилася черговим оголеним знімком з круглим животом.

Відповідний кадр з'явився на сторінці зірки в Instagram.

У жовтні минулого року стало відомо, що любителька відвертих знімків і просто супермодель Емілі Ратаковскі скоро стане молодою мамою. Вона не відразу повідомила шанувальникам про радісну звістку, однак, коли живіт став вже добре помітний, приховувати більше не було сенсу.

На зміну струнким модельним фото прийшли професійні знімки з кругленьким животиком. Ратаковскі зізналася, що положення ніяк не бентежить її, а навпаки, буде за животом лише нудьгувати.

Вагітність також не вплинула на її любов до відвертих фото: Емілі опублікувала фотографії, на яких постала повністю оголеною. Вона розташувалася до камери боком, щоб прикрити інтимні місця, а груди прикрила руками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Під публікаціями дівчина написала, що на фото вона знаходиться на 33 тижні вагітності і пообіцяла, що ці кадри будуть останніми.

Нагадаємо, що Емілі Ратаковскі повністю оголилася на останніх місяцях вагітності і поділилася сміливим фото.

Як повідомляв портал Знай.иа, вагітна Емілі Ратаковскі без сорому роздяглася після душу.

Також Знай.иа писав, що вагітна Емілі Ратаковскі знялася у відвертому купальнику на заздрість всьому світу.