У понеділок, 8 лютого, на японському острові Хоккайдо помітили оленя, у якого в рогах намертво застрягла голова мертвого оленя.

Так, все почалося з того, що в соцмережі Twitter з'явилася страшна фотографія інциденту. При цьому багато користувачів засумнівалися в тому, що показане на кадрах відповідає реальності.

Потім у коментарях під твітом опублікували відео з цією твариною. Тому фотошоп на фото точно можна виключити. Автор ролика припустив, що відірвана голова належить супернику тварини, поваленому в бою. Роги тварини-переможця зчеплені з відірваною головою родича.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У коментарях люди закликали зоозахисників приспати снодійним оленя і зняти голову з мертвою твариною. Користувачі соцмережі заявили, що могли уявити подібне лише у фільмах жахів.

Нагадаємо, у селі Чурапча (Якутія, Росія) через екстремальні морози собака потрапила в крижану пастку. Місцеві жителі 27 січня виявили вуличного бідолаху, який вмерз у лід під будівлею лікарні та голосно скиглив.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Тернопільській області чоловік змусив коня встати на ковзани на замерзлому ставку: мало не згодував рибам.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині невідомі зв'язали собаку в мішку і кинули в річку. На щастя, тварину вдалося врятувати випадковим перехожим.