Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Не так давно ведуча програми "ТСН" опублікувала в соцмережі красиві фотографії з Ukrainian Fashion Week 2021. Відомо, що Падалко взяла участь у показі колекції молодої львівської дизайнерки Марії Старчак, основна ідея якої – "ярлики можуть бути на речах, а не на людях".

"Марія запросила мене бути "моделлю" на її показі, де з п’ятнадцяти учасників, професійно ходять подіумом лише п’ять. Всі інші, це люди, які уособлюють стереотипи, що існують в нашому суспільстві - залежно від кольору шкіри, своїх фізичних або інших особливостей. "Інвалід" (бо на візку), "тупа" (бо красива), "жирна" (бо більша за інших), "чорний" (бо пакистанський студент українського ВНЗ), "гей" (бо таким є) - це ті написи на обличчі, які учасники показово стерли під час фінального виходу. Бо перш за все вони - Люди. Люди, які до того ж були талановито вдягнуті Марією Старчак.

Окрема повага дизайнеру, що в епоху гонитви за новими шмотками і низької еко відповідальності, яка лише пробуджується, всю свою колекцію Марія створила із вживаного гардеробу (апсайклінг). В основу мого образу ліг чоловічий піджак, наприклад", - поділилася Падалко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко прикрила пікантні місця пір'ям.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині найкращу освіту безкоштовно: "Моїй старшій лише 12".

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко розповіла, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.