Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про важливість вакцинації і коли вона почнеться для населення. Про це він розповів у програмі Свобода слова на ICTV.

"Вакцинація-це один з аспектів боротьби з коронавірусом, в якому присутні в тому числі сам момент надання медичної допомоги. Головне в цій війні-якомога більше життів зберегти для кожної країни. Це те що має робити держава. Україна за рівнем смертності знаходиться на 34 місці в Європі. І я вважаю, що це і є та наша проміжна перемога, яку ми досягли всі разом", - говорить Степанов.

Міністр зазначає, що раніше говорив, що в лютому-березні почнеться вакцинація і стверджує, що вони не відхиляються від графіка.

"Ми хочемо забезпечити доступ до вакцин Безкоштовний до кінця 2021 року. Перші чотири етапи вакцинації-це громадяни, які входять в різні групи ризику", - говорить він.

Степанов також розповів про результати карантину.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Ми отримуємо той результат, який хочемо ми від обмежуючих факторів. На початку грудня ми мали 89 тисяч хворих за тиждень. То за минулий тиждень ми мали 25 тисяч", - каже Степанов.

Раніше ми повідомляли, українці повстали проти драконівських тарифів на газ.

Як повідомляв "Знай.uа", прості правила економії на електриці, пересуньте холодильник і змініть лампочки.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни.