Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня виставила кумедний ролик, на якому постала у вкрай незвичайному для себе образі. Зірка приміряла стильну шовкову спідницю, толстовку-оверсайз і... величезні і м'які пташині лапки, причому як на ногах, так і на руках. Наталя зізналася, що у неї настрій гарненько подуріти, а тому почала весело танцювати під хіт Вірус "Ручки". При цьому Могилевська блиснула стрункою фігурою, доповнивши несподіване вбрання ніжним нюдовим макіяжем і розпустивши світле волосся.

@nataliya_mogilevskaya

Сегодня я дурачусь 😅❤️

♬ оригинальный звук - аджика

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Сьогодні я дурію 😅❤️"

Варто відзначити, що раніше Наталя показувала, як вигулює свою собаку, чорного лабрадора на прізвисько Ая, незважаючи на сильний снігопад і холод. Співачка гралася в снігу серед приватних будинків неподалік від Києва.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".