Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Цього разу модель поділилася затишною фотографією, яка була зроблена в теплу пору року. Як відомо, зараз Київ у полоні лютих морозів, а за вікном багато снігу та мінусова температура повітря.

У кадрі Міла позує в зеленому парку в одній білій кофтині і з рожевим яскравим волоссям. Варто уточнити, що дівчина вирішила підняти настрій підписникам, тому до знімка залишила кумедний підпис.

"На вулиці -10 градусів, а на душі літо 😜✌🤪🤗❤", - зазначила у підписі до фото Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Нагадаємо, Міла Кузнєцова вирішила підказати підписникам, як виглядати ефектно на будь-якому заході.

Як повідомляв портал Знай.uа, грудям Міли Кузнєцової присвятили оду: "Прекрасна дівчинка з 15-м".

Також портал Знай.uа писав, як рекордсменка України Кузнєцова затьмарила переможницю "Євробачення" 15-м розміром грудей.