Модель плюс сайз Міла Кузнєцова - володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

За її життям стежать понад 670 тисяч людей, з якими вона зараз поділилася двома фотографіями зі спортзалу і запитала, яка з них краще. Міла Кузнєцова зазначила, що загорілася походами в зал після приїзду з моря.

"1 or 2? Після приїзду з моря я прям загорілася ідеєю знову ходити в спортзал) ну після олінклюзива самі розумієте чому))) мені дуже приємно що зробивши пост ви мені радили багато місць для заняття спортом❤але посидівши і вивчивши інформацію, я вибрала звичайно ж зал з басейном і хорошим залом для боксу @sport_life_ua відвідавши спортзал залишилася прям дуже задоволена❤ думаю думаю мій захват ви побачили в сторіках😂 ✌", — написала Міла Кузнєцова в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як тут можна вибирати фотки дві шекарні😍 😍 😍", "Ти мене дуже зацікавила цим залом. Виглядаєш приголомшливо😘", "Ну дві фотографії Красиві😍 ти як завжди шикарно виглядаєш❤️", "Ось це розумничка ,що займаєшся спортом,правильно за красою треба не тільки доглядати, а й фізично підтримувати форму👍", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Міла Кузнєцова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Міла Кузнєцова)

Нагадаємо, грудям Міли Кузнєцової присвятили оду: "Прекрасна крихiтка з 15-им"

Як повідомляв "Знай.ua", Мила Кузнєцова з 15-м розміром дала лайфхак

Знай.ua писав, пишногруда Кузнєцова пристрастилася до алкоголю